Termeni și condiții

Prevederi generale

 1. Website-ul – Site-ul www.majook.com („Website-ul”) este proprietatea Majook SRL, persoană juridică de drept român, cu sediul social în București, România, Str. Maior Alexandru Campeanu 4-6, et 8, ap 39, Sector 1, Bucuresti, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/11759/2022, Cod Unic de Înregistrare 46338442, denumită pe parcursul acestor Termeni și Condiții, “Majook”.
 2. Comercializarea Produselor prin intermediul Website-ului – Majook este specializată în realizarea și comercializarea de jocuri educative.
 3. Utilizatorul Website-ului  este:
  • persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină,
  • orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice,
  • orice persoană fizică autorizată (PFA);

care accesează, comandă sau achiziționează produse prin intermediul Website-ului, denumit pe parcursul acestor Termeni si Condiții, “Client”.

 1. Aria de aplicare a Termenilor și Condițiilor definesc condițiile de utilizare a Website-ului și condițiile contractuale ce guvernează relația dintre Majook si Client.Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, Clientul este de acord că: (i) în cazul în care Clientul este o persoană fizică, acesta acționează în nume propriu și nu reprezintă nicio altă persoană, iar dacă este reprezentantul unei persoane juridice, acționează în limitele împuternicirii ce i-a fost acordată; (ii) Clientul va furniza informații corecte și complete în vederea utilizării Website-ului; (iii) Clientul nu va utiliza Website-ul pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata, în niciun scop comercial, software-ul, conținutul, ofertele, produsele sau serviciile furnizate de către Majook, sau obținute prin intermediul Website-ului fără să obțină consimțământul expres, prealabil și scris al Majook. Această restricție include orice încercare de a încorpora orice informație de pe Website în orice alt catalog, produs sau serviciu; (iv) Clientul nu va utiliza Website-ul în niciun mod care ar putea să afecteze în mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de către alți Clienți sau în orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraîncărca sau deteriora serverele sau rețelele Majook sau ale unor terțe persoane; și că (vii) Clientul nu va utiliza Website-ul  în orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termeni și Condiții sau prin alte politici relevante.
 2. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin accesarea și utilizarea Website-ului, Clientul ia cunoștință de și acceptă prezentele Termeni și Condiții, precum și celelalte politici relevante pentru Website. Pentru folosirea in bune condiții a Website-ului, Clientul are obligația de a citi cu atenție și de a respecta Termenii și Condițiile, precum și orice alte politici relevante ale Website-ului, așa cum acestea sunt afișate pe Website sau vor fi notificate Clientului la un anumit moment.

 1. Modificarea Termenilor și Condițiilor

Majook își rezervă dreptul de a modifica unilateral în orice moment Termenii și Condițiile, precum și orice alte politici relevante. Continuarea folosirii Website-ului în orice fel, inclusiv prin comandarea si achiziționarea de produse, ulterior modificării Termenilor și Condițiilor reprezintă acceptul Clientului cu privire la modificările efectuate. Termenii și Condițiile modificate vor fi aplicate oricărei comenzi/tranzacții începând cu ziua modificării acestora.

 1. Accesibilitatea Website-ului

Website-ul este accesibil clienților 24 de ore din 24, 7 zile din 7 în afara cazurilor in care se efectuează operațiuni de mentenanță. Majook își rezervă dreptul de a întrerupe unilateral accesul la Website (integral sau parțial), în orice moment, cu notificarea imediată a utilizatorilor, prin mesaj afișat pe Website la momentul accesării. Majook nu poate fi ținută răspunzătoare față de Client și/sau față de terțe persoane pentru lipsa de funcționalitate sau pentru funcționarea neconformă a Website-ului.

Utilizarea website-ului

2.1 Crearea unui Cont de către Client

Pentru efectuarea de cumpărături prin intermediul Website-ului, Clientul are posibilitatea de a achiziționa produse fără a avea un cont pe Website, sau poate alege să își creeze un astfel de cont, pentru a facilita comenzile viitoare de pe Website. În cazul în care Clientul alege să își creeze un cont, aceasta se va realiza urmând instrucțiunile din secțiunea ”Creează cont”.

Clientul este responsabil pentru menținerea confidențialității datelor asociate contului său creat pe Website.

Datele solicitate de către Majook la momentul realizării contului de către Client sunt necesare pentru gestionarea comenzilor și a relațiilor comerciale dintre Majook si Client.

Parola nu va fi folosită pentru efectuarea de plăti online, aceasta va fi folosită doar în scopul înregistrării Clientului și creării unui Cont în vederea efectuării comenzilor online.

Clienții sunt obligați sa furnizeze date adevărate, exacte si complete așa cum este indicat și în formularul de înregistrare și să reînnoiască, ori de câte ori este necesar, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment.

În cazul furnizării de către Client a unor informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Majook își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa contul și de a refuza toate încercările curente sau viitoare de folosire a serviciilor Website-ului, fără nicio despăgubire față de Client.

Aceste condiții sunt necesar a fi îndeplinite și în cazul înregistrării participării Clienților la concursurile/promoțiile organizate și prezentate în cadrul Website-ului de către Majook, concursuri/promoții ce vor fi guvernate de regulamente distincte.

Clientul este în întregime responsabil pentru menținerea securității și confidențialității contului și a parolei și este responsabil pentru toate activitățile și conduita sa sau a oricărei alte persoane care efectuează comenzi de produse prin intermediul contului.

Clientul este de acord să notifice Majook imediat cu privire la orice suspiciune de utilizare neautorizată a contului sau cu privire la orice suspiciune cu privire la o posibilă breșă de securitate. Majook sau reprezentanții săi nu vor fi responsabili pentru nicio pierdere sau prejudiciu, de orice fel, care ar putea surveni ca urmare a utilizării, de către o altă persoană, a contului, cu sau fără permisiunea Clientului. Clientul este răspunzător pentru orice pierderi cauzate Majook sau oricărei terțe părți ca urmare a utilizării Contului de către o altă persoană.

În cazul nerespectării de către Client a Termenilor și Condițiilor sau a oricăror altor politici relevante, Majook își rezervă dreptul de a dezactiva contul Clientului, fără nicio despăgubire și fără acordarea unui preaviz sau a vreunei alte formalități, după înștiințarea Clientului printr-un e-mail. In caz de fraudă sau încălcarea oricăror legi aplicabile din partea Clientului, dezactivarea contului se va face fără preaviz, fără înștiințare, fără alte formalități și fără despăgubiri, Majook procedând exclusiv la informarea Clientului printr-un e-mail.

În cazul pierderii sau uitării parolei, aceasta poate fi regenerata accesând căsuța „contul meu” și introducând adresa de e-mail, urmând ca o parola să fie transmisă prin e-mail. Parola este strict confidențială.

Clientul care dorește dezactivarea contului său are posibilitatea să efectueze această acțiune urmând instrucțiunile din website, secțiunea ”Contul meu” sau scriindu-ne pe adresa office@majook.com. Contul nu poate fi dezactivat între momentul plasării unei comenzi și livrarea acelei comenzi.

În situația în care un Client dorește să plaseze o comandă pe Website fără a se înregistra prin crearea unui cont, va putea efectua acest lucru prin introducerea datelor solicitate de către Website în momentul plasării comenzii.

2.2 Produsele Majook oferite spre comercializare

Fiecare produs oferit spre vânzare pe Website este însoțit de o descriere a acestuia, permițând Clientului sa ia cunoștință de informațiile esențiale cu privire la caracteristicile acestuia înainte de a finaliza o comandă.

Imaginile folosite pentru descrierea produselor pe Website nu reprezintă o obligație contractuală din partea Majook, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Informațiile afișate pe Website au doar scop informativ.

2.3 Disponibilitatea produselor și valabilitatea ofertelor

Ofertele de produse și prețurile afișate pe Website sunt valabile atât timp cât sunt vizibile pe Website și în limita stocului disponibil.

Produsele și ofertele valabile vor fi semnalizate pe Website prin prezența butonului „Cumpără/Adaugă în coș”, în dreptul acestora.

2.4 Prețurile Produselor

Preturile produselor prezentate pe Website sunt exprimate în RON și au toate taxele incluse, cu excepția costurilor de transport.

Preturile aplicabile sunt cele afișate pe Website în momentul validării comenzii de către Client. In cazul în care produsele din coșul de cumpărături vor suferi modificări ale prețurilor, noile prețuri vor fi semnalizate Clientului înainte de finalizarea comenzii. Preturile includ T.V.A., iar toate modificările legale survenite cu privire la cuantumul acestei taxe se vor reflecta în prețul produselor prezente pe Website în momentul intrării în vigoare a actului normativ respectiv.

2.5 Plasarea Comenzii și încheierea contractului de vânzare

În vederea efectuării și înregistrării unei comenzi, Clientul trebuie să urmeze instrucțiunile afișate pe Website în acest sens. În momentul dinaintea validării comenzii, Clientului i se va pune la dispoziție un recapitulativ al informațiilor legate de comandă (număr articole comandate, suma comenzii, tipul de livrare, data livrării și intervalul orar ales, precum și adresa selectată pentru livrarea la domiciliu), iar acesta se validează printr-un “click” pe butonul “ACCEPT COMANDA” și bifarea căsuței ”Accept că această comandă implică o obligație de a plăti”, precum și bifarea căsuței privind acceptare prezentilor Termeni și Condiții.

Comenzile nevalidate prin apăsarea butonului ”ACCEPT COMANDA” nu vor fi onorate. Simplul fapt de a adăuga Produse în coșul de cumpărături nu echivalează cu validarea comenzii și nu creează nicio obligație pentru Majook de a proceda la livrarea produselor.

Majook confirmă înregistrarea comenzii printr-un e-mail automat trimis către Client, prin intermediul căruia i se vor comunica următoarele informații: lista cu articolele comandate, preturile produselor, tipul de livrare, adresa de livrare, precum și factura pentru produsele comandate;

În acest caz, contractul de vânzare se va considera a fi încheiat la data primirii, de către Client, a confirmării înregistrării comenzii.;

Majook poate solicita informații suplimentare despre comandă, inclusiv, dar fără limitare, cu privire la adresa și ora la care să fie livrată comanda, în cazul în care informațiile furnizate inițial de către Client nu sunt suficiente pentru onorarea comenzii. În acest caz, comanda va fi validată și contractul de vânzare va fi considerat încheiat doar la data primirii noilor informații solicitate. În cazul nefurnizării de către Client a informațiilor suplimentare solicitate, contractul de vânzare nu va fi considerat ca fiind valabil încheiat, Majook neavând obligația de a onora comanda respectivă.

2.6 Plata produselor

Plata comenzilor realizate se poate efectua în următoarele modalități:

 • Plata online prin card bancar
 • Plata in numerar la curier, in momentul livrarii produselor

Toate tranzacțiile bancare de pe Website vor fi efectuate într-o manieră securizată, procesatorul de plăți fiind garantul acestei securități din punctul de vedere al efectuării plăților online și se obligă să protejeze toate datele și informațiile personale ce au legătură cu modalitățile de plată online, și să le păstreze, doar dacă este cazul.

Suma de plată pentru comanda validată va fi debitata de pe cardul valid înregistrat de către Client în momentul validării comenzii respective.

Clientul garantează Majook că utilizarea mijlocului de plată ales nu încalcă nicio lege aplicabilă. Majook își rezervă dreptul de a suspenda/anula orice comandă/livrare asupra căreia există suspiciuni cu privire la vreo acțiune ilegală sau frauduloasă privind modalitatea de plată.

Majook își rezervă dreptul de a suspenda/anula toate comenzile/livrările în cazul refuzului efectuării plații de către instituțiile financiar-bancare (în cazul în care Clientul a ales să efectueze plata produselor online), fără nicio despăgubire sau notificare față de Client.

Toate informațiile introduse în vederea efectuării unei plăți online (numărul cadrului, parola, data validității cardului) nu vor fi stocate pe serverele Majook, ci vor fi procesate exclusiv de către unitățile bancare emitente ale cardurilor.

Factura fiscala aferenta comenzii online va fi emisă în format electronic. 

In cazul în care un produs comandat de către Client nu poate fi livrat din motive independente de voința Majook, Clientul va fi informat în acest sens și i se va returna în cont contravaloarea produsului, în termen de maxim 14 zile de la data la care Majook a luat cunoștință de acest fapt.

2.7 Livrarea produselor

Clientul are posibilitatea de a opta pentru livrarea produselor la adresa indicată de către Client în procesul efectuării comenzii.

Clientul se obligă sa fie prezent la recepționarea comenzii la adresa indicată în comandă. În cazul în care Clientul nu este disponibil să recepționeze personal comanda, acesta va desemna o altă persoană în locul său.

Clientul are obligația de a verifica corectitudinea informațiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validării comenzii (strada, numărul străzii, blocul/clădirea, numărul, etajul, codul interfonului, codul poștal). În cazul apariției unor erori la introducerea acestor informații, Majook nu va fi făcută responsabilă pentru imposibilitatea livrării comenzii, livrarea cu întârziere a comenzii sau pentru orice alte consecințe.

Livrarea comenzilor la adresa de livrare indicată de către Client este asigurată de către Majook, prin reprezentanții săi sau prin partenerii contractuali – prestatori de servicii de curierat – denumiți „Curieri”.

La solicitarea Majook sau a Curierului, Clientul va face dovada identității sale, dacă este necesar, prin unul sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de comandă atribuit de către sistemul de vânzare.

În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționării comenzii în mod personal, comanda va fi livrată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier a numărului comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus. În cazul livrării la o locație aleasă de către Client, în situația în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această comandă.

Clientul sau persoana desemnată de acesta se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată. În caz contrar, Clientul va suporta costul de transport aferent unei posibile noi livrări. Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către Majook la momentul predării produselor comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul validării comenzii.

Clientul sau persoana desemnată cu preluarea coletului se obligă să verifice starea coletului și să semneze documentul de livrare prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate. In cazul in care clientul constata deteriorarea vizibila a coletului, acesta va trebui sa notifice Majook pe adresa de email office@majook.com. Este necesar ca sesizarea clientului sa fie insotita de o descriere cat mai detaliata a deteriorarilor constate si eventual sa fie insotita de fotografii exemplificatoare.

Majook se angajează să răspundă tuturor cererilor și reclamațiilor in maximum 30 zile de la primirea acestora.

Relația cu clienții

Pentru orice informație sau reclamație referitoare la Website, produse sau la comenzi, Clienții au la dispoziție adresa de email office@majook.com

Protecția datelor cu caracter personal

Majook colectează, prin intermediul Website-ului datele cu caracter personal ale Clientului. Clientul trebuie să consulte Politica de Confidențialitate aplicabilă Website-ului.

Website-ul utilizează cookies. Opțiuni acord cookies.

Clientul trebuie să consulte Politica privind Cookies.

Proprietate intelectuală

Conținutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de proprietate intelectuală aplicabile, inclusiv dar fără a se limita la Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Toate textele, formatările (inclusiv, fără a se limita selectarea, coordonarea și aranjarea materialelor pe Website) și imaginile, graficele, animațiile, instrumentele, aplicațiile, muzica, sunetele, articolele, copiile, materialele, fotografiile, mărcile, denumirile comerciale și logo-urile, precum și alte materiale și informații de pe acest Website sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală ale Majook, subsidiarilor și afiliaților, și ale licențiatorilor acestora (denumite în mod colectiv ”Conținutul”). Aceste materiale nu pot fi copiate, supuse unor operațiuni de inginerie inversă, decompilate, dezasamblate, modificate, publicate pe alte website-uri, încadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licențiate, sub-licențiate sau transferate în orice formă de către Client. Niciunul dintre elementele de pe Website nu va fi considerat a acorda direct, implicit, sau în orice alt mod, orice licență sau drept de a utiliza, în orice scop Conținutul, în tot sau în parte. Mărcile, logourile, numele comerciale și mărcile, atât înregistrate cât și neînregistrate (denumite, în mod colectiv, ”Mărcile”) afișate pe Website sunt Mărci aparținând Majook sau terților parteneri afiliați ai acestora. Nimic de pe Website nu trebuie interpretat ca acordând, în mod direct, implicit, sau în alt mod, orice licență sau drept de utilizare a oricărei Mărci afișate pe Website.

Clientul declară și înțelege că orice utilizare neautorizată a acestor materiale reprezintă încălcarea drepturile de proprietate intelectuală ale Majook sau terților parteneri afiliați ai acestora și va atrage exercitarea, de către aceștia a tuturor remediilor legale.

Majook oferă Clientului o licență limitată, neexclusivă, revocabilă pentru a vedea, distribui, printa sau descărca orice Conținut, așa cum acesta este definit mai sus, de pe Website, pentru uzul său personal. Clientului nu îi este acordat dreptul să licențieze, republice, distribuie, copieze, cesioneze, sub-licențieze, transfere, vândă, creeze opere derivate sau orice altă utilizare non-personală a oricărui Conținut al Website-ului. Nicio parte a Conținutului nu poate fi reprodusă în nicio formă sau încorporată în orice sistem electronic sau mecanic de găsire a informațiilor, altfel decât în scopul folosirii personale. Clientul nu poate accesa sau utiliza Website-ul în niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dăuna sau afecta Website-ul sau orice server sau rețea care stă la baza Website-ului, sau de a interfera cu utilizarea și dreptul oricărei alte persoane sau entități de a utiliza Website-ul.

Alte prevederi

Website-ul poate conține legături („Link-uri”) sau trimiteri către alte website-uri/pagini web pentru utilizarea cărora se vor aplica Termeni și Condiții de utilizare specifice, astfel cum sunt acestea specificate pe website-urile/paginile respective, Majook nefiind răspunzătoare și neasumându-și nicio obligație pentru conținutul respectivelor website-uri și/sau cu privire la orice alte legături sau trimiteri din acestea către alte website-uri sau pagini web.

Includerea acestor Link-uri sau trimiteri pe Website este realizată, de regulă, pentru ajutorul sau în interesul Clientului, iar în alte cazuri în scop publicitar.

Majook nu garantează/controlează actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți către care trimit link-urile de pe Website.

Prin continuarea utilizării Website-ului, Clientul înțelege și acceptă că accesează acele website-uri și/sau folosește produsele/serviciile oferite prin intermediul acestora, exclusiv pe propriul risc și pe propria răspundere și că nu poate solicita Majook nu este răspunzător pentru prejudiciile suferite ca urmare a accesării acestor link-uri și folosirii serviciilor puse la dispoziției pe website-urile către care Link-urile fac trimitere.

Despăgubiri

Clientul declară și recunoaște că este de acord să despăgubească, apere și să exonereze de orice responsabilitate, pierdere, solicitare și cheltuiala, Majook și partenerii săi contractuali și funcționarii, directorii, angajații și afiliații acestora, inclusiv dar fără a se limita la, taxe și costuri rezonabile aferente avocaților în legătură cu sau rezultând din: (i) încălcarea acestor Termeni și Condiții de către Utilizator, sau a oricăror alte politici relevante, în special cele privind confidențialitatea; (ii) utilizarea necorespunzătoare a Website-ului, de către Client; (iii) nerespectarea sau încălcarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală sau a altor drepturi ale unor terțe părți prin încălcarea clauzei – Proprietate Intelectuală – din acești Termeni și Condiții.

Majook va despăgubi Clientul pentru prejudiciul direct creat ca urmare a (i) încălcării acestor Termeni și Condiții, (ii) acțiunilor culpabile săvârșite cu intenție sau neglijență gravă de către proprii angajați. În aceste două cazuri, se vor aplica prioritar remediile prevăzute de prezentii Termeni și Condiții.

Forța majoră

Toate evenimentele de forță majoră definite de legislația română reprezintă un motiv de suspendare si stingere a obligațiilor Majook.

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale decurgând din acești Termeni și Condiții, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forţa majoră este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți anularea comenzii, fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Majook nu poate fi tras la răspundere in aceste cazuri de forță majoră.

Reclamații și litigii

Acești Termeni și Condiții sunt supuse legislației din România. În caz de apariție a unor dispute, Clientul va putea sa depună reclamații la adresa de e-mail office@majook.com pentru a ajunge la o soluționare amiabilă. Însă, în condițiile în care nu s-a ajuns la o înțelegere amiabilă între părți, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.

Prin UTILIZAREA WEBSITE-ULUI vă exprimați în mod expres acordul cu privire la următoarele prevederi ale acestor TERMENI ȘI CONDIȚII: PREVEDERI GENERALE, UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, PROPRIETATE INTELECTUALĂ, ALTE PREVEDERI, DESPĂGUBIRI, RECLAMAȚII ȘI LITIGII.

Notă de informare privind protecția datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Regulamentului UE nr. 679/2016 (Regulamentul General pentru Protectia Datelor) si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Majook S.R.L. are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate mai jos.

Acceptul dumneavoastra privind utilizarea datelor cu caracter personal de catre Societatea Majook S.R.L. poate fi revocat oricând, revocarea producând efecte numai pentru viitor.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre Majook S.R.L. si sunt comunicate numai în vederea îndeplinirii obligatiilor legale/fiscale/contractuale ce revin Societatii.

Datele cu caracter personal comunicate nu vor fi dezvaluite tertilor în vederea transmiterii de catre acestia de oferte, mesaje publicitare sau reclame. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în afara teritoriului României. Prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate este

necesara în vederea înregistrarii comenzilor si livrarii comenzilor, respectiv emiterii facturilor pe numele dvs., iar refuzul furnizarii acestor date ne poate pune în imposibilitatea de a înregistra comanda dvs, de a va livra produsele si de a va emite facturile.

În legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si în baza conditiilor specificate de legea nr. 677/2001 si în Regulamentul privind protectia datelor la nivel European 679/2016, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

– dreptul de acces la datele personale care va privesc;

– dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci când datele sunt inexacte sau incomplete;

– dreptul de a solicita stergerea datelor în anumite circumstante (de ex. când datele personale nu mai sunt

necesare scopurilor mentionate mai sus);

– dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii în anumite circumstante;

– dreptul de a depune o plângere la noi, instantei de judecata si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor;

– dreptul de a va opune prelucrarii.

Shopping Cart
Scroll to Top