Despre Noi

Suntem Oana şi Dana.

Suntem bune prietene şi avem amândouă băieți năzdrăvani. Incredibila aventură de a fi mame a început pentru noi acum aproape 14 ani și este o poveste cu suișuri și coborâșuri despre inimi pline de iubire, despre râsete și bucurii, dar și despre frunți încruntate, întrebări și nopți nedormite.

Începerea școlii copiilor noștri fost un moment provocator. Ce faci când copilul are de învățat, de făcut teme și proiecte pentru școală, dar când tot ceea ce își dorește să facă este să se joace? A fost o adevărată încercare să îi sprijinim pe copii să rămână la birourile lor cu stilourile în mână, să îi încurajăm să învețe tabla înmulțirii, să învețe la geografie, la biologie când tot parcul îi ademenea. Să își pregătească temele când jocul cu cățelul sau cu pisica devenea mai interesant.

Căutând răspunsurile potrivite am găsit calea educației prin joacă, am descoperit libertatea învățării, bucuria de a cunoaște lumea cu interes și curiozitate. Am descoperit și că învățarea nu are legătură doar cu experiența copilăriei și adolescenței noastre, cu orele de tocit pentru școală, cu compuneri lungi despre locuri și oameni pe care nu le-am cunoscut niciodată. Am aflat că învățarea poate să nu aibă legatură cu plictiseala limbajului de lemn al orelor de școală, cu materii si materiale neatractive sau cu teama de profesori.

Acum știm că învățarea poate fi o călătorie în care te poți distra, te poți juca mult și astfel învăța la matematică, geografie, istorie, fizică sau la oricare altă materie dorești.

Majook este rezultatul tuturor jocurilor create de noi pentru copiii noștri de-a lungul anilor, pentru a-i sprijini să învețe cu bucurie materiile la care s-au poticnit sau pentru care aveau înclinații naturale, mai departe de limitele programei școlare.

Majook își propune să aducă în fața copiilor jocuri educative, frumoase și distractive, jocuri care să le bucure sufletele, să îi sprijine să învețe pentru școală și să le îmbogățească cultura generală.

Într-o vreme în care ritmul vieții este tot mai alert, te invităm prin jocurile Majook să te oprești puțin, să te conectezi cu familia și cu prietenii, să vă distrați și să petreceți împreună un timp de calitate.

Dacă ți-am stârnit interesul, hai să ne jucăm, să ne distrăm dar să și învățăm!

Shopping Cart
Scroll to Top